Hør på hva jeg sier da for F@#! ...

Du er så hyper!

Du prater så mye, og mesteparten av det du sier er ikke engang forståelig, fordi du sier bare en halv setning før du spretter over på et annet tema. ADHD-kid! 

Vel, kid er jeg kanskje ikke helt enda, selv om jeg ikke føler meg veldig gammel i skallen. Jeg klatrer heller ikke så mye rundt på møblene i alle nye rom jeg går inn i lenger. Men detta med at jeg ikke klarer å holde meg hundre prosent til ett tema  gjennom en hel samtale uten å skli litt ut (eller veldig mye), DET følger med meg enda.

Noen kan kanskje føle at jeg ikke bryr meg om hva de sier, fordi jeg så brått kan sprette over på et nytt samtaleemne uten å ha gitt noe respons på det forrige. Men det er ikke fordi jeg ikke bryr meg om hva du sier, eller fordi du er kjedelig å prate med. Det er rett og slett fordi jeg har så sjukt mange tanker i hodet, hele tiden, som veldig sjeldent får mulighet til å komme ut til overflaten om ikke jeg føler meg helt trygg. Jeg føler meg trygg når jeg skriver musikk, så da kommer det masse info ned på papiret. Eller Mac'en da, for å være pirkete. MEN, poenget her er ihvertfall;

Om jeg og du prater sammen og jeg spyler ut med tema etter tema, så burde du faktisk ta det som et kompliment, og ikke som en fornærmelse. Jeg sier IKKE at det ikke er plagsomt og irriterende å føle at man ikke får god nok respons på det man sier, for DET er det så absolutt. Så dette er ingen unnskyldning.. Kanskje heller en måte for meg å få sagt det jeg vil få fram (Uten avbrytelser ;P), og det jeg skal fram til er at om du får vondt i hodet av all pratinga mi, så føler jeg meg antakelig ganske så trygg i ditt nærvær. Så er det din oppgave å velge hvor trygg du faktisk ønsker at jeg skal bli!
Meeeen, nok om det ..

Videoinnspilling

Jeg ble flydd opp til Bergen i 2016 for å spille inn en musikkvideo med Broadstone Film i regi av René BjerregaardFOR et team! Jeg følte meg virkelig som en Hollywood-stjerne på settet. Ikke at jeg egentlig vet noe om hvordan de har det på settet, men om jeg skulle gjette, tror jeg det må ha vært noe i den samme duren som jeg opplevde i Bergen. Er du artist eller management og tenker på å få produsert en musikkvideo, video, kortfilm eller noe annen i den gata, så er dette folka å jobbe med!

Resultatet ble

Endless - Hakk i Plata


Håper dere liker'n! 

Sjekk ut musikken jeg lager på Spotify ved å trykke

HER

Tusen takk for kommentarene og tilbakemeldingene på det første blogginnlegget mitt!
Sleng gjerne inn en kommentar om hva du kunne tenke deg å lese mer om her!

Følg meg på 

Instagram: EndlessOffisiell
Snapchat: BeatsByEndless


- Sharing is caring -

#Hverdag // #ADHD // #Musikk // #Helg // #Blogg // #Vinter

8 kommentarer

Reidun

09.01.2017 kl.17:06

Liker att du skriver om hvordan det er å være deg, noen ganger frustrerende det der å prate. Ååååååå hallo hørte du hva jeg sa, ja det hadde han. Hmmm tenkte tenke gleder meg til litt mer om temaet 😊 takk for oppklarende ord.

Ida karine vang

10.01.2017 kl.10:34

Hei! Super bra skrevet!! Digger deg :3 viste ikke du hadde ADHD 😱 HIGH FIVE ADHD BROR! Jeg har det også, men har fått mye godt ut av det! Jeg har mere energi der de andre kreft passientene bare ligger, og der de ikke orker å høre en klokke tilke, så hører jeg på musikken din! Og den har hjolpet meg mye oppgjennom tidene 😍 Jeg har fulgt musikken din og deg siden 2009! ❤ jeg skrev også en melding og fikk svar fra deg, og da lyste den lille meldingen opp live mitt i 2 måneder! Det var de første månedene jeg var kuttfri!!!! Du hjalp meg på vei :3 jeg følger også en som heter magnus jackson krogh som har skrevet flere bøker om ADHD og jeg har lyst å lese dem :3 det er småe bøker, å perfekte for oss som ikke klarer å sitte stille 😂😂

Jeg håper du tar det til deg det at musikken din hjelper! Og om din mor har kreft eller om du skrev den til noen andres mor, så hils henne med at hun er en fighter! Jeg håper alt går bra med dere alle!! Jeg ønsker deg alt godt, for du gjør så mye utrolig for andre !!! En dag håper jeg på å få møte deg, se deg i øynene å takke deg!! sånn at du forstår:3 Å gi deg en klem!

Tusen takk for alt, å fortsett å være den awsome deg!! Du hr bare forandret deg bedre!!❤ en dag skal jeg de deg på storsenen, og på tv omringet av flere du har hjolpet! Vi heier på deg!! ❤

Sonya Petersen

11.01.2017 kl.08:37

Hei endless utrolig bra skrevet og så bra du har laget deg blogg og skriver om værdagen. Ikke minst viste heller ikke du hadde adhd da er vi to om det og flere andre også. Men håper med glede med alt ja abdull forsetter med det du gjør og ikke av slutt det musikken din er så perfekt for meg som også har mista folk som var godt nært dårlig og godt miljø som sakt håper du forstår hva jeg mener. Jeg fikk tilbake melding av deg forste gangen fikk nesten gåsehud og seff tårer fordi jeg følte meg ikke aleine da jeg satt ned i sorg og plutselig fikk jeg tanken på å høre musikken din og fikk meg opp igjen og mammaen din som er så nydelig som lagde armbånd og nøkkel skjedde og sendet med kort i posten da live mitt bare lå flatt. Og få noen så godt tilbake melding eller svar fra hva som helst folk man digger det er en helt annet følse man får det er så utrolig bra. Man gir ikke slipp på høre musikken din eller hva du skriver og vi som sitter hjemme eller er ute hvor som helst og hører musikken din. Og leser bloggen din er fantastisk bra så ber deg forsett skal holde med din profil side og lese høre musikken. Hils mamma din og ha en fantastisk super duper bra dag. Holder kontakten. Håper vi kan virkelig treffes en dag. Selv om jeg også bodde på Nesodden så deg en dag men rakk aldri fram til deg før bussen min var på plass. Flyttet rundt om kring og bor nå i bærum. 😉✌👍👌 vil gi klem og hilse for den fantastiske god natt sangen din den er bare så tårefull. For de som også har mistet en så nærvenn eller venner. Kos og klem.

14.01.2017 kl.22:21

Det er veldig bra at du tar opp dette.Du er best, har alltid vært best og kommer alltid til å være best!Det er så gøy med folk som snakker mye, tenker nytt og byr på seg selv.Attention dialed into a higher dimention er en mer passende beskrivelse av hva ADHD står for<3

Endless (Offisiell)

15.01.2017 kl.19:29

Anonym: Takk for kommentaren! Smiler når jeg leser!

Padmé Sophie

25.01.2017 kl.01:58

Jeg kjenner meg så godt igjen! Jeg har riktignok ikke ADHD, men Asperger som er en høytfungerende form for autisme. Jeg har ekstrem sosial angst så det å snakke gjør jeg ikke om jeg ikke er trygg, men når jeg først føler meg trygg og blir "varm i trøya" så snakker jeg som en foss. En eller en og en halv setning på et tema før jeg hopper over på et annet, fordi det er så utrolig mye å si! Alle tankene i hodet kan plutselig falle ut og jeg har ikke kontroll. Jeg må bare ha det ut, og siden jeg er trygg? Hvorfor ikke.

Skriver en del små dikt, men har også skrevet sangtekster tidligere, i tillegg til at jeg synger og spiller gitar, så jeg får heldigvis en del ut der, samtidig som jeg har blogget i flere år. :)

Endless (Offisiell)

25.01.2017 kl.16:05

Padmé Sophie: Skjønner akkurat hva du mener. Broren min har asberger, og det er ikke så veldig forskjellig fra adhd akkurat når det kommer til fokus vs interesse synes jeg.
En teknikk jeg bruker er enkelt og greit å si ifra, om jeg skjønner at det skjer da, om at "Oi, du, nå falt jeg ut. Gidder du hjelpe meg å plukke opp tråden igjen?"
Overraskende nok pleier folk å være mer enn medvillige til å si ting flere ganger. :D
Kult. Går det an å få hørt noe av det du har laget?

Padmé Sophie

25.01.2017 kl.18:05

AS og ADHD har jo faktisk mange likheter, ja, som du sier! Flere leger med det som spesialfelt mener jo at de krysser hverandre litt også, slik at om man har det ene så kan man faktisk ha symptomer fra det andre også. Egentlig litt spennende^^ Ja, det pleier jeg faktisk å gjøre! :D Hvertfall når det gjelder familie og sånt. Og er flink til å si unnskyld om folk påpeker at "du .. nå har du snakket i ett sett i 5 minutter, kan jeg få si noe?", haha.

https://www.youtube.com/watch?v=JvvmhrSQre4 er et cover av meg fra 2013 da jeg hadde et annet fornavn. Ting har forandret seg litt da, sånn stemmemessig og slikt (men sånt vet du jo, siden du er i musikkbransjen!).

Skriv en ny kommentar

Endless (Offisiell)

Endless (Offisiell)

27, Nesodden

Hei! Jeg heter Mikael og er musikkprodusent, låtskriver, utøvende rapper, og nå har jeg tydeligvis også blitt blogger! Hvordan det gikk seg til er jeg egentlig ganske usikker på, annet enn at musikken har spredd seg som ild i tørt gress fra lytter til lytter rundt i Norge, og det er jeg ekstremt glad for, siden musikk er grunnmuren i hele min hverdag. Nå har jeg tenkt til å dele litt av den hverdagen med de som velger å ta en titt innom denne bloggen. :)

Kategorier

Arkiv

hits