5 kjappe fra Snapchat!


5 kjappe fra Snapchat


#01 - Hans: Kor gammel er du?

Jeg er 26 år gammel. Født på kvinnedagen i 1990. 

#02 - Marie: Når startet du å skrive tekster? 

Jeg har alltid skrevet tekster egentlig. Men det var ikke alltid rap-tekster. Kan vel si det starta da jeg var 6-7 år gammel og hadde gjort noe galt. Da skrev jeg ofte unnskyldningene mine i diktform på en lapp, bretta lappen, løp ut i stua hos mamma, la den igjen på bordet og løp i full fart ut igjen. Da slapp jeg å se hu i øya, og samtidig fikk jeg bedt om unnskyldning for det jeg hadde gjort! Derfra har det bare utvikla seg etterhvert. 

#03 - Nathz: Hvorfor har du fjernet Normal fra Spotify?

Godt spørsmål! Det har dessverre skjedd noe kål hos publishing-selskapet jeg bruker, men jeg jobber iherdig med å få låta opp igjen. Det er flere låter som har forsvunnet også. Stjernehimmel, NarkomanDra Avsted og Vinternatt er også midlertidig nede. :( Klikk på navna på låtene så får du ihvertfall hørt dem via Youtube-kanalen min.

#04 - Thea: Når kommer det flere musikkvideoer? Har du insta? Du er rå!


Det er litt gøy at du spør om det akkurat nå, fordi jeg starter innspilling av en ny musikkvideo i morgen! Ja, på Instagram heter jeg EndlessOffisiell. Takk for det :D 

#05 - Marthe: Hvorfor har du ikke platekontrakt? 

Vel, det er ikke helt opp til meg. Det hadde jo vært gøy med en platekontrakt, med tanke på at jeg da får en bekreftelse på at noen andre kunne tenke seg å satse på meg som artist. Men samtidig, så er jeg ikke interessert i en platekontrakt bare for å kunne si at jeg er signert, uten at det skjer noe særlig mer enn det. Da synes jeg det er morsommere å jobbe for å fortsette å være den mest avspilte usignerte artisten i Norge! Og det er det faktisk DU, og alle andre som spiller musikken min, som har all ære for. Så tusen takk! :)

Følg med for oppdateringer på hva som skjer fremover!
Lurer du på noe er det bare å hyle ut :DFacebook // Klikk HER.
Instagram // Klikk HER.
Spotify // Klikk HER.

#Endless // #Blogg // #Musikk // #Spørsmål // #Snapchat

2 kommentarer

Anonym

16.01.2017 kl.00:42

Heia, Alt du syng om .. Er det ting du har opplevd sjøll eller tatt med dæ fra andre sine historia? Peace

Endless (Offisiell)

16.01.2017 kl.01:08

Anonym: Hei! Det varierer litt fra låt til låt egentlig. Jeg plukker opp inspirasjon fra de fleste steder og opplevelser, men det er nok mest fra mitt eget liv. :)

Skriv en ny kommentar

Endless (Offisiell)

Endless (Offisiell)

27, Nesodden

Hei! Jeg heter Mikael og er musikkprodusent, låtskriver, utøvende rapper, og nå har jeg tydeligvis også blitt blogger! Hvordan det gikk seg til er jeg egentlig ganske usikker på, annet enn at musikken har spredd seg som ild i tørt gress fra lytter til lytter rundt i Norge, og det er jeg ekstremt glad for, siden musikk er grunnmuren i hele min hverdag. Nå har jeg tenkt til å dele litt av den hverdagen med de som velger å ta en titt innom denne bloggen. :)

Kategorier

Arkiv

hits