Jeg mista førerkortet i 5 dager!

Jeg er nyinnflytta i Lørenskog og var på vei hjemover for en ukes tid siden da jeg ble stoppa i politikontroll på motorveien.
Noen av dere så kanskje snapstoryen min..


Snap: BeatsByEndless

Det vrimla av blålys da dette var en storaksjon, så hele motorveien var stengt av den ene retninga. Dette syntes jeg var litt spennende da.. Egentlig..  Jeg har kjørt opp til førerkort igjen etter å ha mistet det for noen år siden. Yeeeah, there you go.. Fortid, ærlighet og alt det der. 
Denne gangen hadde jeg ikke gjort noe som kunne slå tilbake på meg. Snill gutt blitt med åra. :)

Over til sport.. Politiet ba meg pent om å bli med dem for å ta en spyttprøve borte ved den ene politibilen som sto parkert på siden av motorveien, etter å ha foretatt en ransakelse av meg, og maskinen de brukte klarte ikke å lese spyttet mitt. (Weird, I know..)
Noe som gjorde opplevelsen enda et hakk kjedeligere var at mens jeg sto med den spyttmaskin-greia i munnen (tar visst lenger tid å lese av spytt enn alkotest.. 3-5 min tror jeg det var), så ser jeg noen som henger ut av en bil med et kamera og knipser bilder av meg.. (!)

Om du som tok bilder leser denne bloggen, så skal du vite at DU var grunnen til at jeg dro på meg hetta og skjulte trynet mitt, noe som igjen fikk meg til å føle meg enda mer kriminell der jeg sto.Nuvel..

Dette endte da med at politiet ønsket å ta en urinprøve av meg, OG en utvidet blodprøve. Jeg syntes dette begynte å bli en smule dramatisk,
for å være helt ærlig, men sånn er det vel bare når man har en ikke helt a4 fortid, så det fikk jeg bare godta.
Vel, turen gikk videre til Lillestrøm i baksetet på poitibilen. Dette var kl 02 på natta, så det var ikke et helt gunstig tidspunkt for meg som skulle tidlig opp dagen etter.

Må innrømme at jeg følte meg ganske liten da jeg gikk ut av politibilen i Lillestrøm, selv om jeg visste med meg selv at jeg ikke hadde gjort noe galt. Noe som også er litt kult med politibiler er jo at de har sånn heftig barnesikring på dørene, sånn at man kan få gleden av at noen må åpne døra for seg.. Pappa har alltid sagt man skal finne det positive i ting.

Urinprøver og blodprøver levert, deretter inn til legen for å ta en haug av sånne ?peke seg på nesa?-tester. Huske en haug av tall gjennom samtalen osv osv..
Vel, konklusjonen? Og her kommer det;

Var at legen mente jeg fremsto som Lettere påvirket!
Dette var slag i trynet på meg. Jeg skjønner selvfølgelig at det er litt trynefaktor ute og går.. Jeg har dratt strikken litt lenger enn en del andre har gjennom mitt liv, og jeg har halve kroppen full av tatoveringer, OM vi skal begynne å tenke i mer konservative baner.
Men jeg hadde ikke trodd at kvelden skulle ende som den endte, med en anmeldelse fra politiet fordi de mente jeg var påvirket, førerkortet inndratt og bilen stående på en eller annen tilfeldig parkeringsplass i Lillestrøm.

But oh yes, it did.. Og jeg kom slentrende inn døra hjemme kl 05:00, møtt av to trøtte kattetryner som vanligvis sover sammen med meg kl 23:30. :P


Bildet av Ninja er ikke fra den kvelden, men fint ble det. 

Ufo marsjerer med stiv gange på langtur med meg. 

Uansett.. I går gikk jeg ned på politistasjonen for å høre med dem en tredje gang etter denne tullete natta med blålys, spyttprøver, urinprøver og sprøytestikk, og du kan jo gjette på hvem som fikk førerkortet sitt pent tilbakelevert. 5 mobilitetshandicappede dager tilbakelagt, men veldig glad for igjen å kunne gjøre gatene utrygge, hånd i hånd med mr. Saab. <3

Ha en fin dag folkens!

OBS OBS! 
I Februar slipper Endless & L Mario en helt ny single med helt ny video her på bloggen. Wooh! :D

#blogg #politi #førerkort #lillestrøm #uvanlig #hverdag #norsk #rap #endless #lmario 

Én kommentar

Andelen Breivik

25.01.2017 kl.13:47

Helt utrolig at de antok deg som lettere påvirket hvis det ikke gikk an og påvise. Haha!Bra skrevet da, og bra det gikk bra. 😁

Skriv en ny kommentar

Endless (Offisiell)

Endless (Offisiell)

27, Nesodden

Hei! Jeg heter Mikael og er musikkprodusent, låtskriver, utøvende rapper, og nå har jeg tydeligvis også blitt blogger! Hvordan det gikk seg til er jeg egentlig ganske usikker på, annet enn at musikken har spredd seg som ild i tørt gress fra lytter til lytter rundt i Norge, og det er jeg ekstremt glad for, siden musikk er grunnmuren i hele min hverdag. Nå har jeg tenkt til å dele litt av den hverdagen med de som velger å ta en titt innom denne bloggen. :)

Kategorier

Arkiv

hits