Det er bar' for vildt!


Hadde ikke planlagt at tittelen på dette innlegget skulle være på dansk, sånn egentlig.. Hadde egentlig ikke planlagt å skrive noe som helst heller, men nå er jeg plutselig i gang merker jeg. Jeg er halvt dansk faktisk, så jeg har vel kanskje lov til å trikse litt med språkbruken. 
Siste tida har det skjedd mye, og samtidig lite. Veldig merkelig. I media har det blussa ganske heftig opp, og det har blitt skrevet flere artikler om meg i forskjellige aviser osv. Kjempekult!
Og samtidig, så er det veldig merkelig hvordan ting som foregår inne i den firkanta skjermen vi har bytta ut virkeligheten vår med, er med på å påvirke det fysiske livet "utenfor"
MIKA, DU ER EN SELLOUT!

- Man skal ikke lage musikk for pengene! 
Det er en veldig vanlig greie det der hos mange artister, det å være veldig sta på at
"Jeg gjør dette bare for morroskyld, og derfor betyr ikke penger noe som helst for meg.." 

Og jeg skjønner jo tankegangen, selvfølgelig. Men for min del, så er det sånn at om jeg har muligheten til å kunne leve av det jeg alltid har elsket å gjøre, og som jeg alltid har gjort (og gjør), uten at penger er selve grunnen til at jeg lager musikken, så er jeg så absolutt åpen for å tjene penger på det.


(Fortsetter under bildet)
- Jammen, det er fordi at ...

Jeg har laget mange unnskyldninger for meg selv oppgjennom, på hvorfor jeg skal godta å ha det bare helt ok, og ikke bra. På hvorfor jeg skal være "fornøyd" med å ha det helt greit, og ikke fucking great! (Sleng på en britisk aksent der, så prater vi!) 
Men det gjelder praktiske ting også. Unnskyldninger på hvorfor det er greit å ha det supertrangt økonomisk.. Og det er rett og slett fordi jeg egentlig tror jeg har vært mest redd for at om jeg faktisk hadde satsa alt jeg eier og har på noe som IKKE fungerte, så hadde det vært et enda større nederlag for meg enn om jeg bare aldri tok sjansen i utgangspunktet, sånn at jeg var sikker på at jeg slapp å smake på det nederlaget jeg var så redd for. Haha, det er jo så tullete..

Jeg vet jo veldig godt med meg selv at mitt hode, min kropp.. Ja, hele min personlighet, IKKE er på den jorda her for å tvinge meg opp kl 06.00, spise frokost, dra på en jobb der jeg sitter på et kontor eller i en kasse eller hva enn det skulle være, i 8 timer, så dra hjem, lage mat, falle sammen i sofaen og gjøre meg klar for neste dag.
Nei! ... Jeg skal bli rapper! 

Det har jeg sagt helt siden jeg var bitteliten. Lærerna støtta jo ikke den holdninga, forståelig nok. Bedre å bli arkitekt hehe. Nå er jeg arkitekt, men for mitt eget liv. Jeg tegner den svake gråskissa på hvordan jeg ønsker at livet mitt skal være, også tar jeg bare et steg av gangen og ser hvor det bærer meg. 

Jeg vet nå at jeg er her for å bidra med noe annet enn bare skatten vi betaler til samfunnet. Skatten skal selvfølgelig også betales hehe, men dere skjønner hva jeg mener. Tror jeg.. Det gir meg så enormt mye å føle at jeg gjør en eller annen forskjell, på en eller annen måte, for en eller annen person. 

Det er derfor jeg liker å opptre for folk. Holde rusforebyggende foredrag, samtaler osv. Rett og slett å inspirere folk. Selv om jeg egentlig bare er et vettskremt barn med en mikrofon i hånda. Ofte får jeg snaps (Legg til BeatsByEndless), mailer, chatmeldinger osv fra folk som ønsker å si hva de tenker og mener, og det setter jeg helt enorm pris på. Tusen takk for at dere følger med, åpner dere, lytter og sprer musikken.. Ha en fin dag folkens!  
Sjekk forresten ut den nyeste singelen og musikkvideoen vår ved å klikke HER#endless #refleksjon #usignert #independent #blogg #takknemlig #uvanlig #hverdag #lmario #flytte #fjell #musikkvideo #norskrap #undergrunn #overbakken

Én kommentar

Anna iversen

15.03.2017 kl.19:33

:)

Skriv en ny kommentar

Endless (Offisiell)

Endless (Offisiell)

27, Nesodden

Hei! Jeg heter Mikael og er musikkprodusent, låtskriver, utøvende rapper, og nå har jeg tydeligvis også blitt blogger! Hvordan det gikk seg til er jeg egentlig ganske usikker på, annet enn at musikken har spredd seg som ild i tørt gress fra lytter til lytter rundt i Norge, og det er jeg ekstremt glad for, siden musikk er grunnmuren i hele min hverdag. Nå har jeg tenkt til å dele litt av den hverdagen med de som velger å ta en titt innom denne bloggen. :)

Kategorier

Arkiv

hits