Skulle ønske døgnet var 12 timer lenger..

Jeg har aldri vært stor fan av tanken på å måtte jobbe 8 - 16 resten av mitt liv.. For å være ærlig har jeg egentlig hatt en litt sånn "Æh, vil helst jobbe minst mulig fordi det er kjedelig å jobbe"-innstilling.. Men den gang da! 

Jeg står opp om morgenen, jobber med å produsere musikk, skrive låter, mixe/mastre, planlegging av shows, foredrag, booking, nettsiden min, og lista bare fortsetter..  Og jeg simpelthen elsker det!
Det er noe helt annet å bruke tida på noe man brenner for. Det skal være sikkert og visst. Og med den erfaringa da, så kan jeg virkelig ikke skjønne at noen mennesker lever hele livet sitt uten å følge etter noen av drømmene sine. Ingen fordommer altså, men bare undrende uforstående. Nettsida var forresten siste oppdatering. Sjekk den ut da vel! Bare klikk på bildet under, eller så er linken www.endlessoffisiell.com

Innlegget fortsetter under bildet


I går holdt jeg et rusinformativt foredrag for rundt 150 konfirmanter.
Det var veldig interessant, og veldig nytt for meg. Men jeg merker at det gir meg mye, så det har jeg tenkt til å fortsette med! 

Min nyeste singel gjør det bra på Spotify nå også, så der er det medvind! Tusen takk til alle som har hørt den, og om du ikke har hørt den kan du sjekke den ut under! Liker du den blir jeg superglad om du smeller'n i spillelista di på Spotify også!

Forresten, legg meg til på snap a! beatsbyendless

Dagen i dag?

Aaah.. Mamma kom en tur innom! Det gjør meg alltid glad. Så da kjørte jeg oss ut til Lillestrøm for å spise litt mat. Været var jo latterlig bra i dag også, og spontane som vi begge er endte vi opp med å slenge oss ned på nærmeste gressflekk midt i sentrum.. i ca 6 sekunder. Vi var nok begge kanskje et hakk overambisiøse, for der var det vått.. Matbiten ble konsumert på kanten av en fontene.Min fine mor i velkjent stil, med egendesignede både klær og smykker.. Hvis det er noen her som interesserer seg for sånt så burde dere virkelig sjekke ut facebook-sida hennes. Mye sterke historier der også! Det kan du gjøre ved å klikke her

Fikk en kul telefon i dag også ang en sponsor, men detkan jeg skrive mer om senere. Natta folkens!#blogg #hverdag #psykiskhelse #torsdag #fredag #bloggen #musikk
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Endless (Offisiell)

Endless (Offisiell)

27, Nesodden

Hei! Jeg heter Mikael og er musikkprodusent, låtskriver, utøvende rapper, og nå har jeg tydeligvis også blitt blogger! Hvordan det gikk seg til er jeg egentlig ganske usikker på, annet enn at musikken har spredd seg som ild i tørt gress fra lytter til lytter rundt i Norge, og det er jeg ekstremt glad for, siden musikk er grunnmuren i hele min hverdag. Nå har jeg tenkt til å dele litt av den hverdagen med de som velger å ta en titt innom denne bloggen. :)

Kategorier

Arkiv

hits